Behandelingen

Onze lijst met behandelmethoden


Hieronder vindt u een overzicht van de behandelmethoden in onze praktijk. Heeft u vragen over een behandelmethode?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sportmassage

Door sportmassage wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller uit de spieren afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is.

Lees meer...

Ontspanningsmassage

Het doel is om je lichaam en geest weer in balans te krijgen en tot rust te laten komen. Door de massage ontspannen uw spieren en geest. Even een uurtje voor uzelf, een moment van rust.

Lees meer...

Triggerpoint therapie

Triggerpoints zijn spierknopen die overal in het lichaam klachten kunnen veroorzaken. Deze knopen veroorzaken pijn, kramp, spierstijfheid en vermoeidheid. Triggerpoint behandeling brengt ontspanning.

Lees meer...

Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Lees meer...

Hoofd massage

Spanningen kunnen leiden tot hoofdpijn, een stijve nek, vermoeide ogen, slaapproblemen en zelfs concentratieverlies. Een hoofdmassage kan deze klachten verminderen.

Lees meer...

Fibromyalgie massage

Een massage voor mensen met fibromyalgie of wel weke delen reuma genoemd. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn en stijfheid in het gehele lichaam.

Lees meer...

Buik massage

Het doel van een buikmassage is het loslaten van spanningen in de buik. Hierdoor ontstaat verdieping van de ademhaling, de zogenaamde buikademhaling en een verbetering van de spijsvertering.

Lees meer...

Stoel massage

De Shiatsu stoelmassage is een verkorte, makkelijk toepasbare vorm van de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur ook wel drukpuntmassage genoemd). Het is preventief bedoeld, om wat voor klachten te voorkomen maar ook om ze te behandelen.

Lees meer...

Medical taping

Elastisch tapen is gebaseerd op de technieken uit de fysiotherapie, kinesiologie en osteopathie. Elastisch tapen versnelt het genezingsproces en geeft vermindering van pijn.

Lees meer...

Indicatie

Indicaties en contra-indicaties; wel of geen massage: Een sportmasseur voert een massage uit op een gezond lichaam. De massage heeft als doel de gezondheid te bevorderen.

Lees meer...